+31 (0) 30 602 16 17 Powered by
Brainnet

Voorwaarden

Brainnet B.V.

Brainnet ondersteunt het inhuurproces van Koninklijke Bam Groep Nederland N.V.(hierna te noemen: BAM). Leveranciers en zzp’ers die zijn geregistreerd op opdrachtenbijbam.brainnet.nl ontvangen per email aanvragen voor projecten en opdrachten en kunnen hierop reageren. Met deze werkwijze wil Brainnet bijdragen aan een efficiënte distributie van opdrachten en projecten aan leveranciers en zzp’ers.

Registratie

U kunt zich als leverancier of zzp’er registreren en inschrijven voor opdrachten of projecten op deze website. Brainnet distribueert deze gegevens via een online portal. Na inschrijving ontvangt u via een emailnotificatie zodra er nieuwe opdrachten en/of projecten beschikbaar zijn.

Inschrijving op opdrachtenbijbam.brainnet.nl geeft geen recht op een opdracht en/of project. Brainnet behoudt zich het recht voor om u uit te sluiten van reactie op een opdracht en/of project indien Brainnet hier een gerechtvaardigd belang toe heeft.

Toestemming

Wanneer u zich registreert op opdrachtenbijbam.brainnet.nl geeft u expliciet toestemming aan Brainnet om uw gegevens te gebruiken voor het ontvangen van relevante opdrachten en/of projecten via het online portal. Brainnet houdt zich aan de wetgeving voor bescherming van persoonsgegevens. Op uw inschrijving is ons privacystatement van toepassing. 

U kunt op ieder gewenst moment al uw gegevens uit ons systeem aanpassen of volledig verwijderen door een verzoek tot verwijdering van uw gegevens aan bam@brainnet.nl te richten o.v.v. verwijderen gegevens. Brainnet zal zo snel als mogelijk aan uw verzoek voldoen.

Terug naar inschrijven